top of page

Запровадження інформаційних систем для автоматизації та діджиталізації бізнес-процесів

На виконання програми підтримки та стимулювання підприємництва, КП БМР «Агенція стратегічного розвитку Білої Церкви» організовує семінар на тему: «ЗАПРОВАДЖЕННЯ ІНФОРМАЦІЙНИХ СИСТЕМ ДЛЯ АВТОМАТИЗАЦІЇ ТА ДІДЖИТАЛІЗАЦІЇ БІЗНЕС-ПРОЦЕСІВ»

Поділиться своїм досвідом бізнес-тренер Анатолій Гончар – підприємець, директор двох компаній та депутат Білоцерківської міської ради. Програма семінару: - ERP - планування ресурсів підприємства за допомогою програмного забезпечення; - ефективне керування персоналом (табелювання, постановка та контроль виконання задач, KPI); - система управління взаємовідносинами з клієнтами (CRM, CRM-система); - контроль виконання замовлень; - ведення фінансів у cashflow та P&L.

Місце проведення: бульвар Олександрійський 15, другий поверх готелю Центральний, офіс «Агенції стратегічного розвитку Білої Церкви» Дата та час: 23.01.2020 з 14:00 до 17:30 Семінар безкоштовний!!! Для участі потрібна попередня реєстрація за посиланням: https://forms.gle/SvD8mqkVTj2XaAXh7 Кількість місць обмежена! Відібрані кандидати отримають повідомлення про участь у навчанні.


Обрані публікації
Останні публікації
Архів
Пошук по тегам
Ще немає тегів.
Ми в соцмережах
  • Facebook Basic Square
bottom of page