top of page

Де іноземні імпортери шукають українських постачальників товарів та послуг? – На Сорсинговій платфо

Це безкоштовний онлайн-інструмент, який дозволяє українській компанії потрапити в поле зору іноземних імпортерів та розширити свої ринки збуту.

Щомісяця до Офісу звертаються іноземні компанії, які бажають купувати українську продукцію чи послуги і шукають надійних постачальників. Для автоматизації цього процесу ми запустили спеціалізовану онлайн-платформу, яка дозволяє іноземним компаніям легко знайти свого бізнес-партнера серед зареєстрованих українських компаній та встановити безпосередній контакт.

Все що вам для цього потрібно – пройти реєстрацію в особистому кабінеті на сайті Офісу та замовити послугу “Сорсинг” ! Ми потурбуємось про те, щоб про платформу дізналось якомога більше іноземних імпортерів.

Багато українських компаній вже скористались цією можливістю і вже чекають на своїх партнерів. Тож приєднуйтесь! Можливо, зараз імпортери шукають саме вашу продукцію чи послуги.

Для реєстрації: 1. Створіть особистий кабінет експортера на сайті epo.org.ua/epo_profile/sourcing_service_page та 2. Оберіть послугу «Сорсинг», заповнивши необхідну інформацію англійською мовою про компанію та продукт.

3. Ознайомитися із структурою та наповненням Сорсингової платформи можна тут epo.org.ua/en/ukranian-suppliers


Обрані публікації
Останні публікації
Архів
Пошук по тегам
Ще немає тегів.
Ми в соцмережах
  • Facebook Basic Square
bottom of page